Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vannfast mikrosement


Vannfast mikroquartz er en mineralmørtel som består av polymerer,mikroniserte mineraler,harpikser,pigmenter og spesielle tilsetninger. "Aqua" navnet stammer fra spansk og produktet er spesielt utviklet for våtsoner/våte områder.

Vannfast mikrosement er en serie med belegg som er kvartsbasert. Dette gir produktet en spesiell fordel med tanke på hardhet og vanntetthet. Innenfor serien finner du QUARTZ, MIKROBETONG, NATUR og STONE alle med hver sin ulike kornstørrelse og struktur. Det egner seg til bruk i områder som er under stor belastning når det kommer til fukt. Dette kan være områder som dusj, badekar, servant, dusjhjørne etc. Det endelige resultatet i denne mikrosementen gir en mer homogen/jevn farge til slutt. I Icem kategorien er det dog flere ulike finisher man kan oppnå ved bruk av ulike verktøy og ulike produkter. 

Til forskjell fra den tradisjonelle mikrosementen er Aqua produktet "klart til bruk" dvs vi tilsetter kun pigmenter i en base. Alle mikrosement produktene leveres i et system med glassfibernett, primer, base, sealer og polyuretanlakk. Når overflaten er lakket og ferdig vil den ha et vanntett sjikt som er lett å holde rent samtidig som det er sømløst. Her er mulighetene mange. 

Ta kontakt så hjelper vi deg med dine prosjekter! 

 

Share on Facebook

Logg inn